Menu's

Onze menukaarten zijn geïnspireerd door de ambachtelijke Franse keuken. Voor onze gerechten maken wij zoveel mogelijk gebruik van producten uit eigen dorp en de omliggende regio's om u elke dag kennis te laten maken met het beste van Dungense bodem.


Menukaarten Ontdek onze kaart vol eerlijke gerechten

Lunchkaart

Dagelijks vanaf 12:00 uur zijn wij geopend voor een voedzame lunch. Wij gebruiken hiervoor desembrood en diverse streekgebonden producten. Ontdek onze lunchkaart hieronder.

Dinerkaart

Onze eeterij is het perfecte decor voor een smakelijke en sfeervol diner. Op onze seizoensgebonden dinerkaart heeft u onder andere de keuze uit een grote diversiteit aan vlees- en visgerechten, met daarnaast een selectie vegetarische gerechten. Heeft u speciale wensen of allergieën dan houden wij daar zorgvuldig rekening mee.

Dessertkaart

Na een lunch of diner gaat een lekker dessert er altijd in. Daarnaast serveren wij heerlijke koffie, gezet van speciaal voor ons geselecteerde en gebrande koffiebonen.

Wijnkaart

Een goed glas wijn bij de lunch of diner is voor velen het ultieme genieten. Daarom hebben wij voor u een uitgebreid assortiment aan wijnen geselecteerd.


Keuzemenu's Vanaf 8 personen

Keuzemenu € 29,50

Wilt u met een groep vanaf 8 personen komen eten? Naast à la carte heeft onze keuken een scherp geprijsde 3-gangen keuzemenu voor u samengesteld. Deze menu's zijn alleen te reserveren van maandag t/m donderdag.

Keuzemenu € 34,50

De meeste groepen van 8 of meer personen kiezen voor dit menu. U heeft de keuze uit verschillende bijzondere vlees- en visgerechten. Deze menu's zijn alleen te reserveren van maandag t/m donderdag.

Keuzemenu € 39,50

Houdt u van lang tafelen met een groot gezelschap? Voor groepen vanaf 8 personen heeft onze keuken een heerlijk 4-gangen keuzemenu samengesteld. Deze menu's zijn alleen te reserveren van maandag t/m donderdag.

Openingstijden

Maandag 12:00 - 22:00
Dinsdag 12:00 - 22:00
Woensdag 12:00 - 22:00
Donderdag 12:00 - 22:00
Vrijdag 12:00 - 22:00
Zaterdag 12:00 - 22:00
Zondag 12:00 - 22:00

ImpressieMeer ›