Dinerkaart

Onze eeterij is het perfecte decor voor een smakelijke en sfeervol diner. Op onze seizoensgebonden dinerkaart heeft u onder andere de keuze uit een grote diversiteit aan vlees- en visgerechten, met daarnaast een selectie vegetarische gerechten. Heeft u speciale wensen of allergie├źn dan houden wij daar zorgvuldig rekening mee.

OM TE BEGINNEN

BROOD 2,75
Diverse broodsoorten | dip en kruidenboter

OLIJVEN 2,75
Glutenvrij

BITTERBAL per stuk 1,00
Bourgondisch lekkernij

COPPA HAM per 75 gram 5,75
Coppa di Parma

PATA NEGRA per 75 gram 12,50
Jamon Iberico Belotta | 100% raszuiver Iberico varken

OESTERS TRADITIONEEL 3 8,25 6 16,50
Peper | citroen | frambozen vinaigrette | sjalot

OESTERS OP OOSTERSE WIJZE3 8,25 6 16,50 
Limoen | lente ui | soja vinaigrette

 

KOUDE VOORGERECHTEN

CARPACCIO 11,75
Truffel mayo | pijnboompitten | oude kaas

STEAK TARTAAR 12,50
Gepocheerd ei | brioche | truffel mayo

VITELLO TONNATO 12,75
Augurk | kappertjes | tonijn mayo

HOLLANDSE GARNALEN 14,50
Cocktailsaus | citroen

GEITENKAAS 11,25
Lauwwarm | walnoot | appelstroop | granaatappel

TONIJN PIZZA 13,50
Rauwe tonijn | wasabi mayo | gember | krokant

CAPRESE 11,50
Tomaat carpaccio | burrata | basilicum

TONIJN TATAKI 11,50
Licht geschroeid | soja | gember | wasabi

VIS PLATEAU 16,75
Gamba | coquille | zalm | paling | tonijn |
Hollandse garnalen | kreeftensoep


SOEPEN

CHINESE TOMATENSOEP 6,50
Kip | taugé

TOM KHA KAI
 6,50
Thais | kokos

MOSTERDSOEP
  6,50
Gerookte zalm | bieslook

KREEFTENSOEP 9,50
Hollandse garnalen | rouille | brioche


WARME VOORGERECHTEN

CRISPY GYOZA 9,75
Japans | kip | ponzu mayo

GAMBA’S PIL PIL 12,75
Knoflook | lente ui

COQUILLES 15,25
Pata negra | balsamico stroop

SLOW ESCARGOTS 12,75
Duurzaam en biologisch | kruidenboter | brioche

OSSENHAASPUNTJES 13,75
Wrap | sesam | sriracha mayo | lente ui


SPECIALS by ‘NICE TO MEAT’


RUNDER ENTRECÔTE 24,50 
USA Black Angus | Creekstone Farms 

CLUBSTEAK ‘CARPACCIO STYLE’ CREEKSTONE 21,50
Parmezaan | pijnboompitten | pesto

‘MRIJ’ KALFSOESTER  23,50
Piet van den Berg is een bedreven vakslager met een even grote passie; het leveren van een product, met constante en tegelijk bijzonder hoge kwaliteit. De roodbonte koeien van het Maas Rijn en IJssel runderras grazen in de weilanden van het natuurgebied ‘De Groenzoom’.


HOOFDGERECHTEN

SPARERIBS 17,25
Knoflook- en cocktailsaus

SCHNITZEL FLORENCE 18,50
Ham | ui | champignonsaus | kaas

SATÉ VAN VARKENSHAAS 17,25
Pindasaus | kroepoek | zoetzuur

TOURNEDOS 25,50
Saus naar keuze | port | peper | ketjap | champignonsaus

KERRIE RISOTTO 19,75
Gefrituurde geitenkaas


VISGERECHTEN

ZALMFILET 19,75
Ketjap-sesam lak | paksoi | prei | shiitake

KABELJAUW 23,75
Rendang | wie durft!

GAMBA’S 24,50
Kerrie risotto | topper 100%

NOORDZEETONG 34,50
450 – 500 gram | remoulade | citroen

HEILBOTFILET 22,50
Shiitake saus


Bij al onze hoofdgerechten worden frites, mayonaise, een frisse salade en warme groenten geserveerd. Per extra portie wordt een supplement van 3 euro gevraagd.
Extra sauzen kunt u er apart bij bestellen. Portsaus, pepersaus, ketjapsaus of champignonsaus. 3 euro.

Openingstijden

Maandag 12:00 - 22:00
Dinsdag 12:00 - 22:00
Woensdag 12:00 - 22:00
Donderdag 12:00 - 22:00
Vrijdag 12:00 - 22:00
Zaterdag 12:00 - 22:00
Zondag 12:00 - 22:00

ImpressieMeer ›